Popularnost PVC stolarije

Savremena i kvalitetna gradnja podrazumeva sve intenzivniju upotrebu PVC stolarije, kao značajnog činioca zadovoljenja novih standarda u oblasti građevinske industrije. U odnosu na ostale materijale od kojih se izrađuje stolarija nudi značajne prednosti u pogledu energetske efikasnosti, funkcionalnosti i postojanosti. Ako se tome doda i vizuelni efekat, jasno je zašto su PVC prozori i vrata pravi izbor kada je u pitanju ugradnja stolarije u stambene i poslovne prostore.

Kako postoje značajne razlike u kvalitetu PVC stolarije, prilikom kupovine treba obratiti pažnju na kredibilitet proizvođača od koga se kupuje. Niža cena nikako ne sme biti ključni faktor izbora kada je reč o PVC prozorima i vratima. Pri tome, razlika između niže i realne cene nije velika ali može značiti gubitak ogromnih prednosti koje kvalitetna PVC stolarija nudi.

Spoj estetike, ekonomičnosti i praktičnosti

PVC stolarija se savršeno uklapa u različite enterijere i eksterijere. Veliki broj dizajnerskih rešenja, širok spektar boja, dezena, veličine i oblika omogućavaju realizaciju različitih ideja za uređenje stambenog ili poslovnog prostora.

Od velikog značaja je to što su PVC prozori i vrata svojom cenom pristupačni korisnicima. Ako se tome dodaju velike uštede u pogledu energetike, održavanja i postojanosti jasno je da kupac dobija mnogo više od početne cene. Ulaganje u proizvod koji omogućava značajne uštede je direktno ulaganje u Vaš budžet.

PVC prozori i vrata su proizvodi visoke funkcionalnosti. Lako se koriste i jednostavno održavaju bez potrebe za sanacijom. Različita dodatna rešenja i elementi podižu ne samo udobnost stanovanja na viši nivo, već i rešavaju pitanje bezbednosti i zaštite objekta.

PVC stolarija u prirodnom ruhu ili moderna dizajnerska rešenja

Za sve ljubitelje prirodnih elemenata u svom domu, PVC industrija odavno nudi rešenje u vidu PVC stolarije u boji i dezenu drveta. Kupac može da bira različite nijanse braon boje i teksturu drveta kao što svetli, tamni i zlatni hrast, orah, mahagoni, bor. S druge strane za one koji vole moderna rešenja, ponuđena paleta boja se proširuje iz dana u dan.

Različit spektar boja sada može krasiti PVC prozore i vrata svakog doma ili poslovnog objekta. Dizajnerskim zamislima tu nije kraj, pa proizvođači nude i različite kombinacije svojim korisnicima. PVC prozor u boji drveta sa spoljne strane i bojom iz RAL palete sa unutrašnje strane može biti veoma zanimljivo i estetski kompatibilno rešenje.

Toplo ili sveže po potrebi

Energetska efikasnost i termoizolacijska svojstva PVC stolarije su dokazana i proverena tokom dugog niza godina prisutnosti na tržištu. Najbolja preporuka su zadovoljni korisnici, što utiče na porast tražnje za kvalitetnom PVC stolarijom. Kvalitetni prozori i vrata zadržaće toplinu unutar vašeg doma. U letnjim mesecima, omogućiće da vaš dom i poslovni prostor bude prijatno svež a sve to uz maksimalnu uštedu energije.

Korisnicima su sada dostupna i savremena tehnička dostignuća koja omogućavaju provetravanje i dotok svežeg vazduha sa minimalnim energetskim gubicima. Na taj način svaki prostor čini zdravim mesto za život i rad. Inovativni ventilacioni sistemi koji se ugrađuju u PVC prozore omogućavaju redovno menjanje vazduha. Odvod suvog i ustajalog vlažnog vazduha i dotok svežeg značajno utiče na zdravlje i kvalitet života i stanovanja svakog čoveka.

PVC stolarija koja misli na vas

Dakle, PVC stolarija obezbeđuje svojim korisnicima i komfor i uštedu. Uz dodatke kao što PVC roletne, komarnici, različiti sistemi otvaranja i rukovanja, PVC prozori i vrata predstavljaju pravi izbor za svakog korisnika.

Pozovite naše stručnjake i informišite se o najnovijim dizajnerskim i funkcionalnim rešenjima iz našeg asortimana. Potrudićemo se da vam ponudimo najbolje proizvode koji zadovoljavaju sve vaše uslove i potrebe.