O nama

Istorijat

Megaplast je porodična firma osnovana početkom milenijuma koja je za nešto više od dvadeset godina postojanja izrasla u jednog od lidera na srpskom tržištu u proizvodnji i prodaji PVC i aluminijumske stolarije. Sebi smo dali zadatak da tržištu ponudimo kvalitet bez kompromisa u jedinstvenoj kombinaciji profila, stakala i okova od kojih se izrađuje naša stolarija po meri, praćena besprekornom uslugom tokom prodaje, ali i isporuke i ugradnje. Tu smo da odgovorimo na sve visoke tehničke i estetske zahteve koje pred nas postavite, vodeći računa i o najsitnijim detaljima, a poštujući Vaše vreme i novac. Naši prozori i vrata pretvaraju kuću u dom ili ugodan poslovni prostor.

Mi brinemo o našim korisnicima i proizvodima, čak i nakon što je ugradnja završena i pružamo besplatan servis u garantnom roku. Naš stručni tim je za Vas uvek tu da pomogne savetom i iskustvom, te da pronađe najbolje i najoptimalnije rešenje za svaki zadatak koji nam postavite – od projektovanja i sigurnosti do toplotne i zvučne izolacije.

Mi brinemo i o prirodi jer su naši proizvodi izrađeni po najvišim ekološkim standardima i uspešno odgovaraju na sve izazove energetske efikasnosti.

Potvrda Kvaliteta

Među prvima smo u Srbiji dobili CE znak (Conformité européenne) od vodećeg evropskog Instituta za građevinarstvo u Rozenhajmu, u Nemačkoj, koji potvrđuje da su naši proizvodi projektovani i proizvedeni u skladu sa zdravstvenim, bezbednosnim i drugim direktivama Evropske unije koje su relevantne za te proizvode i koje predviđaju stavljanje CE oznake na njih. Pored toga, naši proizvodi poseduju i sve druge ateste u skladu za zahtevima struke i dobre prakse jer su nam kvalitet proizvoda i zdravlje korisnika na prvom mestu.

Odabrali smo partnere koji ulivaju sigurnost i poverenje, a pre svega vrhunski kvalitet, kako bi stolarija koja izađe iz naše proizvodnje u svim segmentima bila izvrsna. Stoga smo ponosni na saradnju sa renomiranim svetskim kompanijama Rehau, Aliplast i Maco, te kompanijama Guardian, Hoppe i Velux koje nam pomažu da Vama pružimo najbolju PVC i aluminijumsku stolariju i prateću opremu. Okrenuti smo stalnom usavršavanju i poboljšavanju kvaliteta proizvoda i usluga jer verujemo da se samo stalnim radom na sebi ide napred. O tome svedoče i moderni i inovativni materijali koje koristimo, poput raufipro kompozita, koji je svoja vanserijska svojstva već dokazao u avio-industriji i Formuli 1, ili RAL montaža koja vodi većoj energetskoj efikasnosti objekta. Smatramo da je samo najbolje dovoljno dobro za Vas.

Izložbeni Saloni

U našim moderno uređenim prodajnim salonima u Novom Sadu i Beogradu možete videti sve tipove energetski efikasnih prozora i vrata iz naše ponude, kao i kompletan prateći program, koji će Vam stanovanje učiniti lepšim i prijatnijim, i uz profesionalno i stručno savetovanje možete odabrati svoju unikatnu kombinaciju profila, stakala i okova koja će u celosti biti prilagođena Vašem ukusu i potrebama. Vaše je samo da odaberete, a sve ostalo, od merenja do ugradnje je naša briga. Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo da uredite svoj dom ili poslovni prostor. Naša najbolja preporuka su zadovoljni korisnici. Proverite zašto. Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju. Možete nas kontaktirati telefonom ili elektronskom poštom.

NAŠI
Saradnici
Loading...