Krovni Prozori

Moderni, funkcionalni i stabilni Velux krovni prozori osvetliće vaše potkrovlje u potpunosti. Kvalitetni različiti modeli, kombinacije kosih i vertikalnih elemenata, kao i funkcionalni sistemi upravljanja omogućavaju maksimalnu udobnost svakog potkrovlja. Izaberite opšivke i izolacije, tende i roletne za krovne prozore koje u potpunosti odgovaraju vašim potrebama.

Za vaše potkrovlje nudimo vam i dodatna rešenja kao što su krovni balkoni i terase, prozori za ravan krov, izlazi na krov, kao i atraktivne krovne svetlosne tunele. Za vas smo obezbedili i veliki izbor dodatne opreme za krovne prozore; adaptere, šipke, ručke, daljinske upravljače i kontrolne sisteme vrhunskog kvaliteta i performansi.

Prozori Velux

Velux krovni prozori čine idealno rešenje za vaše potkrovlje. Uz ove prozore nudimo i kompletan sistem za sigurnu ugradnju, kao i elegantna i funkcionalna rešenja za zaštitu od toplote i viška sunčevog svetla.

Opšivke i Izolacije

U okviru ponude Veliux nudi sve vrste opšivki i izolacija za svoje krovne prozore. Elementi sistema omogućavaju preciznu, brzu i logičnu ugradnju po principu korak-po-korak.

Tende i Roletne

Krovni prozori Velux u okviru svoje dodatne opreme imaju i unutrašnje i spoljašnje tende i roletne koje predstavljaju idealnu zaštitu od viška toplote i sunčeve svetlosti.

Dodatna Rešenja

Kao dodatna rešenja za vaše potkrovlje nudimo veoma praktične i elegantne krovne balkone i terase Velux, koji pružaju potpun užitak i komfor u vašem domu.

Dodatna Oprema

Nudimo veliki izbor dodatne opreme za krovne prozore kao što su šipke, adapteri, daljinski upravljači, kontrolni sistemi i alternativne donje ručke.

Nemojte propustiti
SLEDEĆU AKCIJU ILI PROMOCIJU

Newsletter signup

Please wait...

Uspešno ste se prijavili!

NAŠI
Saradnici
Loading...