Aluminijumska Stolarija

Aluminijumska stolarija je sve popularniji izbor u arhitekturi i građevinarstvu. Ona pruža maksimalnu bezbednost vašeg stambenog i poslovnog prostora. Predstavlja ekonomski isplativo, funkcionalno i dugoročno rešenje. Aluminijumski prozori i vrata otporni su na sve atmosferske uticaje. Aliplast profili sa termo prekidom i dodatnim modulima osiguravaju zadržavanje toplote u svakom prostoru. Aluminijumska stolarija je modernog izgleda, lako se održava i otporna je na koroziju.

Dostupna je u mnoštvo boja iz RAL palete, a izbor različitih profila, stakala, eloksaža u različitim tonovima i plastifikacija omogućavaju različita dizajnerska rešenja. Odlikuje je velika izdržljivost i nosivost, kao i dobra zvučna izolacija. Zahvaljujući mogućnosti ugradnje brave sa više tačaka bravljenja, sigurnost svakog doma podiže na najviši nivo. Obiđite nas u nekom od salona u Beogradu ili Novom Sadu kako biste se uverili sjajan odnos cene i kvaliteta ALU stolarije.

Aluminijumski prozori

Veliki izbor aluminijumskih prozora izrađenih od premium Aliplast profila sa temo prekidom i modulima za nenadmašivu energetsku efikasnost. Sve Vaše ideje u pogledu oblika, strukture i boja lako postaju ostvarive uz korišćenje RAL karti široke palete boja i u dekorima drveta.

Pogledajte!

Aluminijumska vrata

Aluminijumska Megaplast vrata karakteriše odlična zvučna i toplotna izolacija. Napravljena su od najkvalitetnijih Aliplast materijala, a pored zvučne i topolotne izolacije karakteriše ih visok stepen otpornosti na spoljašnje uticaje. ALU ulazna vrata nude i preko 100 različitih dekorativnih panela.

Pogledajte!

Nemojte propustiti
SLEDEĆU AKCIJU ILI PROMOCIJU

Newsletter signup

Please wait...

Uspešno ste se prijavili!

NAŠI
Saradnici
Loading...