Aluminijumska Stolarija

Aluminijumska Stolarija

Aluminijumska stolarija pruža maksimalnu bezbednost vašeg stambenog i poslovnog prostora. Predstavlja ekonomski isplativo, funkcionalno i dugoročno rešenje. Aluminijumski prozori i vrata otporni su na sve atmosferske uticaje a ugradnjom termo prekida i modula osigurava se i zadržavanje toplote u svakom prostoru. Alu stolarija je modernog izgleda, lako se održava i otporna je na koroziju.

Alu stolarija dostupna je u mnoštvo boja iz RAL palete, a izbor različitih profila, stakala, eloksaža u različitim tonovima i plastifikacija omogućavaju različita dizajnerska rešenja. Odlikuje je velika izdržljivost i nosivost, kao i dobra zvučna izolacija. Zahvaljujući mogućnosti ugradnje brave sa više tačaka bravljenja, aluminijumska stolarija sigurnost svakog doma podiže na viši nivo.

Aluminijumski prozori

Veliki izbor aluminijumskih prozora izrađenih od premium Aliplast profila sa temo prekidom i modulima za nenadmašivu energetsku efikasnost. Sve Vaše ideje u pogledu oblika, strukture i boja lako postaju ostvarive uz korišćenje RAL karti široke palete boja i u dekorima drveta.

Pogledajte!

Aluminijumska vrata

Aluminijumska Megaplast vrata karakteriše odlična zvučna i toplotna izolacija. Napravljena su od najkvalitetnijih Aliplast materijala, a pored zvučne i topolotne izolacije karakteriše ih visok stepen otpornosti na spoljašnje uticaje. ALU ulazna vrata nude i preko 100 različitih dekorativnih panela.

Pogledajte!

Nemojte propustiti
SLEDEĆU AKCIJU ILI PROMOCIJU
NAŠI
Saradnici
Loading...
Send this to a friend