Aluminijumska Stolarija

Aluminijumska Stolarija

Aluminijumska stolarija pruža maksimalnu bezbednost vašeg stambenog i poslovnog prostora. Predstavlja ekonomski isplativo, funkcionalno i dugoročno rešenje. Aluminijumski prozori i vrata otporni su na sve atmosferske uticaje a ugradnjom termo prekida osigurava se i zadržavanje toplote u svakom prostoru. Alu stolarija je Modernog izgleda, lako se održava i otporna je na koroziju.

Alu stolarija dostupna je u više boja a izbor različitih profila, stakala, eloksaža u različitim tonovima i plastifikacija omogućavaju različita dizajnerska rešenja. Odlikuje je velika izdržljivost i nosivost, kao i dobra zvučna izolacija. Zahvaljujući mogućnosti ugradnje brave sa više tačaka bravljenja, aluminijumska stolarija sigurnost svakog doma podiže na viši nivo.

Prozori

Alu prozori su jednostavni za održavanje i u velikoj meri otporni na spoljašnje atmosferske uticaje. Odlikuje ih maksimalna sigurnost uz odličan odnos cene i kvaliteta.

Vrata

Alu vrata karakteriše odlična zvučna izolacija. Napravljena su od najkvalitetnijeg materijala a pored zvučne izolacije karakteriše ih visok stepen otpornosti na spoljašnje uticaje.

Nemojte propustiti
SLEDEĆU AKCIJU ILI PROMOCIJU
NAŠI
Saradnici
Loading...

Send this to a friend