Saradnja

Mi otvaramo vrata za vaše ideje

Vaše originalne ideje u arhitekturi i građevinarstvu možete ostvariti uz pomoć naše PVC i ALU stolarije uz najpovoljnije uslove. Mi se prilagođavamo, sarađujemo i zajedno sa Vama ostvarujemo savremena arhitektonska rešenja i zamisli. Nudimo vam kvalitetne PVC i aluminijumske prozore i vrata, sa različitim sistemima otvaranja, bojama, dimenzijama. Dobijate proizvode koji su vrhunskog kvaliteta i performansi, koje se u praksi potvrđuju u sledećim aspektima:

 • Toplotna i zvučna izolacija
 • Bezbednost i dugovečnost
 • Brza i laka ugradnja
 • Funkcionalnost
 • Kvalitetan prateći program (roletne, komarnici, okapnice)

Moderna rešenja uz specijalne uslove

Bez obzira da li su pitanju moderna arhitektonska rešneja ili adaptacije starijih građevinskih objekata, uvek možemo ponuditi sve ono što Vam je potrebno. Veliki asortiman proizvoda različitih karakteristika daje mogućnost realizacije različitih ideja. Ukoliko želite da Vaš projekat dobije vrhunski kvalitet prozora i vrata kontaktirajte naš tim. Razmotrićemo sve Vaše zamisli i prilagoditi proizvodnju projektnim rešenjima uz veoma povoljne cene, specijalne uslove i bonuse.

Ostvarite svoje originalne ideje. Pozovite naš stručni tim i dobićete sve potrebne informacije, pomoć i podršku za realizaciju vaših projekata.

Sa nama se investicija isplati

Znamo da građevinske investicije podrazumevaju donošenje puno teških odluka. Jedna od njih je, bilo da se radi o malim ili većim stambeno-poslovnim objektima, izbor i kvalitet odgovarajuće stolarije. Takođe, znamo da dobra investicija zavisi i od dobre poslovne saradnje. Sa kompanijom Megaplast u svom timu nećete pogrešiti. Nudimo Vam najkvalitetniju PVC i aluminijumsku stolariju na našem tržištu pod posebno povoljnim uslovima, kao i podršku, fleskibilnost i spremnost da odgovorimo svim zahtevima i uslovima gradnje. Svoj kredibilitet sticali smo decenijama, kvalitetnim proizvodima, poštenim radom i dobrom poslovnom saradnjom.

Zašto da odaberete nas?

Nudimo Vam povoljne cene, uslove i maksimalnu tehničku podršku. Posedujemo sve potrebne sertifikate i ateste koji su potvrda da naši proizvodi ispunjavaju sve bezbednosne, zdravstvene, kvalitativne i druge uslove nadležnih institucija Evropske unije. Evo još nekoliko razloga zašto da nas odaberete za svog partnera:

 • Visok kvalitet PVC i ALU stolarije i pratećih proizvoda
 • Prilagođavanje zahtevima investitora i projektanata
 • Profesionalizam i dugogodišnje iskustvo
 • Poštovanje dogovorenih obaveza i rokova
 • Optimalne cene

Kontaktirajte naš tim i dobićete potpune informacije o uslovima saradnje. Nama nije bitno samo da naši proizvodi budu deo Vašeg projekta, već da naši proizvodi budu deo Vaše uspešne poslovne priče.

Uspešna saradnja – uspešna budućnost

Postanite naš saradnici, preporučite naše proizvode i ostvarite zaradu od prodaje kojom ćete biti više nego zadovoljni. Naša PVC i aluminijumska stolarija prisutna je decenijama na tržištu i veoma je tražena. Naši klijenti su se uverili u postojanost Megaplast proizvoda i zahvaljujući njihovim preporukama, kvalitetnom proizvodnjom i ugradnjom, prepoznatljivi smo na tržištu kao kompanija maksimalno posvećena kvalitetu i zadovoljstvu svojih klijenata. Uvodimo novitete, pratimo standarde, širimo mrežu svojih saradnika i zato pozivamo i vas da nam se priključite jer vas čekaju povoljni uslovi i dobra zarada.

Sarađujte i zarađujte sa nama

Što se tiče tehničkih performansi, naši proizvodi poseduje sve potrebne sertifikate i ateste koji potvrđuju ispunjenost kvalitativnih, bezbednosnih i zdravstvenih standarda. Evo nekoliko razloga zašto da izaberete nas za svog poslovnog saradnika i preporučite naše proizvode:

 • Vrhunski kvalitet PVC i aluminijumske stolarije
 • Kompletan prateći program (roletne, komarnici, okapnice)
 • Najbolji odnos cene i kvaliteta
 • Profesionalna ugradnja i montaža
 • Odličan procenat od realizovane prodaje + dodatni bonusi

Zaključenjem poslovnog odnosa mi postajemo deo istog tima. Zato uvek možete računati na našu podršku. Otvoreni smo za sve predloge i sugestije. Kontaktirajte nas i detaljno se informišite o svim povoljnostima i uslovima saradnje.

Nemojte propustiti
SLEDEĆU AKCIJU ILI PROMOCIJU

Newsletter signup

Please wait...

Uspešno ste se prijavili!

NAŠI
Saradnici
Loading...