Dodatna Oprema

Dodatna Oprema

Za dodatni užitak i komfor stanovanja izaberite neki od naših komarnika, roletni, okapnica i potpuno uživajte u udobnosti svog doma ili poslovnog prostora. Nudimo vam fiksne, rolo i plisse komarnike vrhunskog kvaliteta kao najefikasnije sredstvo zaštite od insekata. Odlučite se i za ugradnju roletni za prozore i balkonska vrata i dobićete maksimalnu zaštitu od spoljašnjih uticaja i potpunu privatnost.

Svoj dom dodatno ulepšajte prozorskim klupicama ili okapnicama i dobićete ne samo lep estetski detalj nego i dodatnu zaštitu vaše PVC i ALU stolarije. Za vas smo pripremili i veliki izbor funkcionalnih i elegatnih kvaka i ručica, kao i najkvalitetnija sredstva za čišćenje i održavanje stolarije.

Roletne

Kod nas možete pronaći roletne napravljene od najkvalitetnijeg materijala i modernog dizajna kao najkorisniji dodatak za PVC prozore i balkonska vrata.

Komarnici

Obezbedite sebi ekonomičnu, sigurnu i funkcionalnu zaštitu od komaraca i drugih insekata. Otporni na različite spoljašnje uticaje, obezbeđuju maksimalan protok svetlosti i vazduha, lako se ugradjuju i lako se po potrebi demontiraju.

Pribor

Veliki izbor dodatnog pribora za PVC i ALU stolariju kao što su ručice i kvake za prozore i vrata, i setovi za čišćenje i održavanje funkcionalnosti vaše stolarije.

Nemojte propustiti
SLEDEĆU AKCIJU ILI PROMOCIJU
NAŠI
Saradnici
Loading...
Send this to a friend