PVC Stolarija

PVC stolarija je najbolje i najekonomičnije rešenje za svaki dom i poslovni prostor. Izrađujmo je od najkvalitetnijih nemačkih Rehau materijala koji garantuju postojanost i sigurnost. Izborom PVC stolarije dobijate uvek više. Odlikuje je vrhunski dizajn i funkcionalnost, maksimalna toplotna i zvučna izolacija, kao i sjajan odnos cene i kvaliteta.

Stolarija od PVC-a je laka i za održavanje i za rukovanje. Štedi energiju i Vaš novac. Ugrađuje se brzo i jednostavno i savršeno se može uklopiti u svaki enterijer i eksterijer. Vi birate PVC stolarija u boji ili dekor drveta, dimenzije, oblik, vrstu stakla, način otvaranja, a mi ispunjavamo sve vaše želje. Bez obzira da li ćete se odlučiti za klasične ili klizne PVC prozore i vrata, otklopno ili podizno klizna vrata, budite uvereni da ste doneli najbolju odluku za sigurnost i udobnost vašeg životnog i radnog prostora. Posetite nas u nekom od salona u Beogradu ili Novom Sadu kako biste se uverili u premium kvalitet PVC stolarije.

PVC prozori

Velika ponuda PVC prozora najvišeg kvaliteta. Nudimo isključivo vrhunske prozore izgrađene od kvalitetnih Rehau profila koji omogućuju maksimalnu energetsku efikasnost i zvučnu izolaciju. Mogu se izrađivati u najrazličitijim oblicima i bojama – od bele, dekora drveta do Kaleido palete boja.

Pogledajte!

PVC vrata

Uz moderan dizajn i najkvalitetnije materijale, Megaplast PVC vrata nude veoma visok nivo uštede energije, zaštite od buke i čine Vaš dom bezbednijim i komfornijim. Vaše želje u pogledu estetike lako postaju ostvarive uz veliki broj dekorativnih panela različitih boja i oblika.

Pogledajte!

Otklopno Klizna Vrata

Veoma stabilna i jednostavna za rukovanje i održavanje ova vrata predstavljaju idealno rešenje za velike staklene površine do 3m širine i veliku uštedu prostora. Izrađuju se u različitim bojama iz Rehau Kaleido palete. Mogu se raditi i sa aluminijumskim oblogama i plastificirati u svim RAL bojama.

Pogledajte!

Podizno Klizna Vrata

Ova vrata omogućuju koncept otvorenog prostora i uklanjanje vizuelnih barijera u vašem domu. Koriste se za velike staklene površine do 6m širine, a mogu se koristiti i za zastakljivanje zimskih bašta. Bojama i dekorima drveta iz Kaleido palete, upotpunjuje se vizuelni identitet.

Pogledajte!

Nemojte propustiti
SLEDEĆU AKCIJU ILI PROMOCIJU

Newsletter signup

Please wait...

Uspešno ste se prijavili!

NAŠI
Saradnici
Loading...