PVC Stolarija

PVC Stolarija

PVC stolarija je najlepše i najekonomičnije rešenje za svaki dom i poslovni prostor. Izrađuje se od najkvalitetnijih materijala koji garantuju postojanost i sigurnost. Izborom PVC stolarije dobijate uvek više. Odlikuje je vrhunski dizajn i funkcionalnost, maksimalna toplotna i zvučna izolacija, kao i najbolji odnos cene i kvaliteta.

Stolarija od PVC-a je laka i za održavanje i za rukovanje. Štedi energiju i vaš novac. Ugrađuje se brzo i jednostavno i savršeno se može uklopiti u svaki enterijer i eksterijer. Vi birate boju, dimenzije, oblik, vrstu stakla, način otvaranja a mi ispunjavamo sve vaše želje. Bez obzira da li ćete se odlučiti za klasične ili klizne PVC prozore i vrata, otklopno ili podizno klizna vrata budite uvereni da ste doneli najbolju odluku za sigurnost i udobnost vašeg životnog i radnog prostora.

PVC prozori

Velika ponuda PVC prozora najvišeg kvaliteta. Nudimo isključivo vrhunske prozore sa kvalitetnim profilima koji omogućuju maksimalnu energetsku efikasnost.

PVC vrata

Uz moderan dizajn i najkvalitetnije materijale, megaplast PVC vrata nude veoma visok nivo uštede energije, zaštite od buke i čine vaš dom bezbednijim i komfornijim.

Otklopno Klizna Vrata

Veoma stabilna i jednostavna za rukovanje i održavanje ova vrata predstavljaju idealno rešenje za velike staklene površine i uštedu prostora.

Podizno Klizna Vrata

Ova vrata omogućuju koncept otvorenog prostora i uklanjanje vizuelnih barijera u vašem domu a mogu se koristiti i za zastakljivanje zimskih bašta.

Nemojte propustiti
SLEDEĆU AKCIJU ILI PROMOCIJU
NAŠI
Saradnici
Loading...
Send this to a friend