Ulazna ALU vrata

Ulazna ALU vrata su odličan izbor za stambene, kao i poslovne prostore jer svojom postojanošću, jačinom i kvalitetom obezbeđuju sigurnost stanovanja. Takođe, ulazna ALU vrata dostupna su u različitim dekorativnim panelima pa se mogu savršeno uklopiti u svaki prostor.

Ulazna ALU vrata pored modernog dizajna i sigurnosti obezbeđuju visoku toplotnu i zvučnu izolaciju. U poređenju sa ulaznim vratima izrađenim od drugih materijala, bitne prednosti aluminijumskih kućnih vrata su:

  • veća protivprovalna sigurnost
  • veća stabilnost i postojanost
  • visoka zvučna izolacija i zaštita od spoljnih uticaja
  • energetska efikasnost
  • lako održavanje

Izbor ulaznih kućnih vrata nikada nije lak izbor. Kada su u pitanju spoljna vrata, kupci pre svega misle na sigurnost. Ulazna vrata su čuvar doma i zato treba dobro razmisliti koju vrstu vrata odabrati. U skladu sa tim odličan izbor su vrata proizvedena od čvrstog materijala sa bravama koje imaju više tačaka bravljenja. Drugo pitanje koje treba razmotriti je dizajn i funkcionalnost. Ulazna vrata je poželjno uklopiti i sa eksterijerom i sa enterijerom objekta.

Zašto izabrati aluminijumska ulazna vrata?

Aluminijumski okviri od koji se izrađuju ulazna ALU vrata su najbolje rešenje jer su se pokazali kao najpogodniji za zatvaranje velikih otvora bez rizika od uvijanja ili savijanja. Aluminijum je i odličan materijala za zaštitu od širenja požara obzirom da se ne topi, ne stvara otrovne i zapaljive gasove. Aluminijum kao materijal je otporan na koroziju i ne zahteva dodatno bojenje odnosno održavanje boje.

Aluminijumska spoljna vrata dostupna su u velikom spektru RAL boja, uključujući različite dekore drveta. Kupac se može odlučiti i za ulazna ALU vrata jedne boje ili dekora sa spoljašnje srane i druge boje sa unutrašnje strane. Aluminijumska ulazna vrata mogu se naknadno obojiti specijalnom bojom za aluminijum.

Kod bojenja aluminijumske stolarije, prvo se nanosi prajmer odnosno podloga, a potom se nakon sušenja podloge, nanosi željena boja u dva premaza. Za farbanje treba koristiti kompresor. Garancija na postojanost boja zavisno od proizvođača iznosi od 5-10 godina, a bojiti se mogu svi delovi alu stolarije od štoka, krila, lajsni do bočnih strana. Ukoliko su na vratima prisutna oštećenja u vidu ogrebotina ili manjih udubljenja ona se mogu pre postupka farbanja reparirati gitom za metal odnosno aluminijum.

Da bi original boja, kao i naknadno nanesena boja dugo trajala, potrebno je da stolarija bude pravilno ugrađena, da štokovi i svi delovi lepo nalažu jer u suprotnom može doći do guljenja boje. Zato je najbolje ugradnju stolarije prepustiti profesionalcima koji će posao odraditi po principima RAL ugradnje, što znači uz poštovanje svih propisanih mera i standarda.

Ulazna ALU vrata za svaku preporuku

Megaplast vam predstavlja ulazna ALU vrata Imperial u raskošnoj paleti različitih boja i dekora. Izuzetno su čvrsta i kao takva odličan izbor za protivprovalnu zaštitu. Odličan su toplotni i zvučni izolator. Profili sa termoprekidom i tri komore sprečavaju toplotne gubitke i obezbeđuju visoku energetsku efikasnost. Zahvaljujući tome možete i uživati u miru svog doma jer ova vrata smanjuju spoljašnju buku do 42dB.

Okov, šarke i ručice su marke Maco, koja predstavlja sinonim za vrhunski kvalitet a brave, rukohvati i zvekiri savremenog dizajna i mogu se birati po želji. U ponudi su profili ravnih ili zaobljenih linija. Vrata mogu biti jednokrilna ili dvokrilna a kupci mogu birati i način otvaranja, odnosno prema napolju ili prema unutra. Dodatna sigurnost se obezbeđuje mogućnošću ugradnje brave sa više tačaka bravljenja. Dostupna su i u varijanti sa ugrađenim nadsvetlom.

Kada je reč o dizajnu, Imperijal spoljna ALU ulazna vrata dostupna su u velikom broju dekorativnih panela. Mogu biti sa staklom ili bez a mogu se izabrati različite aplikacije i ukrasi.  Dostupna su u beloj i elox boji, a po želji kupca mogu se izrađivati i u svim bojama prema RAL karti.

Imperijal aluminijumska ulazna vrata predstavljaju najbolji odnos cene i kvaliteta.

Pozovite Megaplast tim za sva dodatna pitanja i informacije i rado će vam dati sve potrebne savete i preporuke.