Krediti

Krovni Prozor Velux GZL B

Za jasnije nebo!

Ukoliko želite da pustite više svetla u vaše potkrovlje, a parapetni zid je visok (više od 150 cm visine) preporučuje se ugradnja krovnih prozora sa donjim upravljanjem. Odlično rešenje u tom slučaju predstavlja Velux krovni prozor Standard GZL 1050 B sa donjim upravljanjem koji ima elegantnu ručku za otvaranje sa novim dizajnom koja omogućava lagano zatvarnje i otvaranje jednom rukom. Nova, glatka pocinkovana ručka smeštena je na dno i dizajnirana tako da otvaranje i zatvaranje visoko ugrađenih prozora bude lako i komforno.

Velux krovni prozor u standard opremi dostupan je sa novim ventilacionim sistemom u dva nivoa kao standardnim i nudi fleksibilnu ventilaciju čak i kada je prozor zatvoren, a vi odsutni ili spavate. Kako biste prilagodili količinu vazduha koju propuštate u dom, kliknite jednom ili dva puta, i uživajte u čistom, svežem vazduhu u bilo koje doba dana i noći. Filter za vazduh koji je ugrađen u prozor oplemenjuje vaš životni prostor sprečavajući prašinu i insekte da u njega ulaze. Filter za prašinu i insekte se održava jednostavnim usisavanjem.

Održavanje Velux krovnih prozor GZL 1050 B je vrlo jednostavno: da biste oprali i očistili prozor, rotirajte ga za 180° i fiksirajte rezu kako bi vam obe ruke bile slobodne.

Velux krovni prozor GZL 1050 B je moderan i elegantan, a sa spoljne strane ima ugrađeno kaljeno staklo koje je otpornije na udarce što je posebno važno u slučaju grada ili obilnih snežnih padavina. A čak i ako dođe do pucanja ovog stakla, ono se rasipa u sitnim delovima čime se smanjuje rizik od povređivanja.

Megaplast uz krovne prozore Velux nudi i kompletan sistem za sigurnu ugradnju, ali i elegantna i funkcionalna rešenja za zaštitu od toplote i viška sunčevog svetla.

Krovni Prozor Velux GZL B

Protok vazduha (Norm EN 1026) Klasa 3
Uw = koeficijenat toplotne propustljivosti za ceo prozor (W/m²K) 1.4
Zvučna izolacija (Norm EN 717-1) 29 dB
Oznaka stakla 50
Vrsta stakla Duplo
Vrsta punjenja između stakla Argon
Klasifikacija unutrašnjeg laminiranog stakla pri udaru (Norm EN 356) -
Klasifikacija unutrašnjeg laminiranog stakla protiv mehaničkog udara (Norm EN 12600) -
Koeficienat toplotne propustljivosti stakla (Norm EN 673) 1.1
Ukupna propustljivost sunčeve svetlosti (Norm EN 410) 0.66
Svetlosna propustljivost (Norm EN 410) 0.80
Propustljivost UV svetlosti (Norm EN 410) 0.32
Premaz za nisku emisiju Da
  • star star star star star
  • star star star star star
  • star star star star star
Nemojte propustiti
SLEDEĆU AKCIJU ILI PROMOCIJU
NAŠI
Saradnici
Loading...

Send this to a friend