Krediti

Krovni Prozor Velux GZL B

Za jasnije nebo!

Ukoliko želite da pustite više svetla u vaše potkrovlje, a parapetni zid je visok (više od 150 cm visine) preporučuje se ugradnja krovnih prozora sa donjim upravljanjem. Odlično rešenje u tom slučaju predstavlja Velux krovni prozor Standard GZL 1050 B sa donjim upravljanjem koji ima elegantnu ručku za otvaranje sa novim dizajnom koja omogućava lagano zatvarnje i otvaranje jednom rukom. Nova, glatka pocinkovana ručka smeštena je na dno i dizajnirana tako da otvaranje i zatvaranje visoko ugrađenih prozora bude lako i komforno.

Velux krovni prozor u standard opremi dostupan je sa novim ventilacionim sistemom u dva nivoa kao standardnim i nudi fleksibilnu ventilaciju čak i kada je prozor zatvoren, a vi odsutni ili spavate. Kako biste prilagodili količinu vazduha koju propuštate u dom, kliknite jednom ili dva puta, i uživajte u čistom, svežem vazduhu u bilo koje doba dana i noći. Filter za vazduh koji je ugrađen u prozor oplemenjuje vaš životni prostor sprečavajući prašinu i insekte da u njega ulaze. Filter za prašinu i insekte se održava jednostavnim usisavanjem.

Održavanje Velux krovnih prozor GZL 1050 B je vrlo jednostavno: da biste oprali i očistili prozor, rotirajte ga za 180° i fiksirajte rezu kako bi vam obe ruke bile slobodne.

Velux krovni prozor GZL 1050 B je moderan i elegantan, a sa spoljne strane ima ugrađeno kaljeno staklo koje je otpornije na udarce što je posebno važno u slučaju grada ili obilnih snežnih padavina. A čak i ako dođe do pucanja ovog stakla, ono se rasipa u sitnim delovima čime se smanjuje rizik od povređivanja.

Megaplast uz krovne prozore Velux nudi i kompletan sistem za sigurnu ugradnju, ali i elegantna i funkcionalna rešenja za zaštitu od toplote i viška sunčevog svetla.

Krovni Prozor Velux GZL B

Protok vazduha (Norm EN 1026)Klasa 3
Uw = koeficijenat toplotne propustljivosti za ceo prozor (W/m²K)1.4
Zvučna izolacija (Norm EN 717-1)29 dB
Oznaka stakla50
Vrsta staklaDuplo
Vrsta punjenja između staklaArgon
Klasifikacija unutrašnjeg laminiranog stakla pri udaru (Norm EN 356)-
Klasifikacija unutrašnjeg laminiranog stakla protiv mehaničkog udara (Norm EN 12600)-
Koeficienat toplotne propustljivosti stakla (Norm EN 673)1.1
Ukupna propustljivost sunčeve svetlosti (Norm EN 410)0.66
Svetlosna propustljivost (Norm EN 410)0.80
Propustljivost UV svetlosti (Norm EN 410)0.32
Premaz za nisku emisijuDa
  • star star star star star
  • star star star star star
  • star star star star star

Nemojte propustiti
SLEDEĆU AKCIJU ILI PROMOCIJU

Newsletter signup

Please wait...

Uspešno ste se prijavili!

NAŠI
Saradnici
Loading...
Send this to a friend