Krediti

Krovni Prozor Velux GLL

Za pogled sa visine!

Velux krovni prozor GLL 1055 Standard Plus je idealno rešenje za sve koji žele toplo i ušuškano potkrovlje koje će biti veoma energetski efikasno, zahvaljujući ThermoTechnologyTM izolacionom sistemu i dodatnoj dihtung gumi koji ovom prozoru pružaju odlične izolacione osobine, sprečavajući nalete vetra i hladnog vazduha.

Prozori sa gornjim upravljanjem se preporučuju za niske parapete, a ispod ovog krovnog prozora možete postaviti čak sto ili sofu i zadržati komfor pri otvaranju i zatvaranju prozora.

Velux krovni prozor GLL 1055 u opremi Standard Plus nudi poseban komfor, odnosno mogućnost da se prozor pokreće na dodir dugmeta, koje se veoma lako može nadograditi na električno upravljanje daljinskim upravljačem, sa našim KMG 100K operaterom prozora i KUX 100 kontrolnom jedinicom. On je vrlo praktičan i za prozore koji su van domašaja.

Sigurnosno staklo za dodatni mir Velux krovni prozor GLL 1055 pruža zahvaljujući laminiranom unutrašnjem sloju stakla pa se pod ovim krovnim prozorom može bezbrižno spavati, sanjati, raditi igrati. Ako se staklo udari veoma jako i pukne, neće se razbiti u sitne parčiće i rasuti se.

Ventilacioni sistem u dva nivoa omogućava vašem potkrovlju da diše i kad je prozor zatvoren, a filter za vazduh koji je ugrađen u prozor sprečava prašinu i insekte da ulaze u njega. Stoga je vazduh u vašem prostoru čist i svež, čak i ako niste tamo. Filter za prašinu i insekte se održava jednostavnim usisavanjem.

Megaplast uz krovne prozore Velux nudi i kompletan sistem za sigurnu ugradnju, ali i elegantna i funkcionalna rešenja za zaštitu od toplote i viška sunčevog svetla.

Krovni Prozor Velux GLL

Protok vazduha (Norm EN 1026)Klasa 4
Uw = koeficijenat toplotne propustljivosti za ceo prozor (W/m²K)1.3
Zvučna izolacija (Norm EN 717-1)32 dB
Oznaka stakla55
Vrsta staklaDuplo
Vrsta punjenja između staklaArgon
Klasifikacija unutrašnjeg laminiranog stakla pri udaru (Norm EN 356)P2A
Klasifikacija unutrašnjeg laminiranog stakla protiv mehaničkog udara (Norm EN 12600)1B1
Koeficienat toplotne propustljivosti stakla (Norm EN 673)1.1
Ukupna propustljivost sunčeve svetlosti (Norm EN 410)0.64
Svetlosna propustljivost (Norm EN 410)0.79
Propustljivost UV svetlosti (Norm EN 410)0.05
Premaz za nisku emisijuDa
  • star star star star star
  • star star star star star
  • star star star star star

Nemojte propustiti
SLEDEĆU AKCIJU ILI PROMOCIJU

Newsletter signup

Please wait...

Uspešno ste se prijavili!

NAŠI
Saradnici
Loading...
Send this to a friend