Krediti

Krovni Prozor Velux GLL B

Za pogled bez prepreka!

Velux krovni prozor GLL 1055 B Standard Plus je odlično rešenje za sve koji žele energetski efikasno potkrovlje, koje će pružiti osećaj domaće topline i ušuškanosti, zahvaljujući ThermoTechnologyTM izolacionom sistemu i dodatnoj dihtung gumi koji ovom prozoru pružaju izvrsne izolacione osobine, sprečavajući nalete vetra i hladnog vazduha. Rezultat je mogućnost da uživate u prijatnoj klimi u vašem domu bez nepoželjne promaje, a istovremeno je manji gubitak energije i veća energetska efikasnost.

Prozori sa donjim upravljanjem se preporučuju za visoke parapete i kod zidova sa velikim kosinama.

Velux krovni prozor GLL 1055 B u opremi Standard Plus nudi poseban komfor, odnosno mogućnost da se prozor pokreće na dodir dugmeta, koje se veoma lako može nadograditi na električno upravljanje daljinskim upravljačem, sa našim KMG 100K operaterom prozora i KUX 100 kontrolnom jedinicom. On je vrlo praktičan i za prozore koji su van domašaja.

Sigurnosno staklo za dodatni mir Velux krovni prozor GLL 1055 B pruža zahvaljujući laminiranom unutrašnjem sloju stakla pa se pod ovim krovnim prozorom može bezbrižno spavati, sanjati, raditi igrati. Ako se staklo udari veoma jako i pukne, neće se razbiti u sitne parčiće i rasuti se.

Ventilacioni sistem u dva nivoa omogućava vašem potkrovlju da diše i kad je prozor zatvoren, a filter za vazduh koji je ugrađen u prozor sprečava prašinu i insekte da ulaze u njega. Stoga je vazduh u vašem prostoru čist i svež, čak i ako niste tamo. Filter za prašinu i insekte se održava jednostavnim usisavanjem.

Megaplast uz krovne prozore Veluks nudi i kompletan sistem za sigurnu ugradnju, ali i elegantna i funkcionalna rešenja za zaštitu od toplote i viška sunčevog svetla.

Krovni Prozor Velux GLL B

Protok vazduha (Norm EN 1026)Klasa 4
Uw = koeficijenat toplotne propustljivosti za ceo prozor (W/m²K)1.3
Zvučna izolacija (Norm EN 717-1)32 dB
Oznaka stakla55
Vrsta staklaDuplo
Vrsta punjenja između staklaArgon
Klasifikacija unutrašnjeg laminiranog stakla pri udaru (Norm EN 356)P2A
Klasifikacija unutrašnjeg laminiranog stakla protiv mehaničkog udara (Norm EN 12600)1B1
Koeficienat toplotne propustljivosti stakla (Norm EN 673)1.1
Ukupna propustljivost sunčeve svetlosti (Norm EN 410)0.64
Svetlosna propustljivost (Norm EN 410)0.79
Propustljivost UV svetlosti (Norm EN 410)0.05
Premaz za nisku emisijuDa
  • star star star star star
  • star star star star star
  • star star star star star

Nemojte propustiti
SLEDEĆU AKCIJU ILI PROMOCIJU

Newsletter signup

Please wait...

Uspešno ste se prijavili!

NAŠI
Saradnici
Loading...
Send this to a friend