Krediti

Krovni Prozor Velux GLU

Za prozračnost bez dodatnog održavanja!

Velux krovni prozor GLU 0055 Standard Plus je idealan za kupatila i kuhinje ili prostorije u kojima želite stolariju bele boje. Pri tome ne zahteva dodatno održavanje, jer je njegovo termo-modifikovano drveno jezgro pokriveno vodonepropusnim i poliuretanskim slojem koji je otporan na prašinu, što znači da pruža odličnu izolaciju i izdržljivost, a zahteva minimalno čišćenje i nije mu potrebno dodatno farbanje. U isti mah, novi izolacioni sistem visokih performansi, primenjen na ovim krovnim prozorima, koristi termo-modifikovano drveno jezgro koje pruža najbolji mogući efekat u borbi protiv toplotnih gubitaka. U kombinaciji sa dodatnom dihtung gumom imaćete topliji i udobniji dom.

Gornje upravljanje čini ga pogodnim za ugradnju na skoro svim visinama i savršenim za otvaranje i zatvaranje preko kade i lavaboa. Postoji mogućnost lake nadogradnje na daljinsko upravljanje.

Dok kuvate ili se tuširate, povucite jedinstvenu ručku za upravljanje na ventilacionom preklopu i dozvolićete svežem, filtriranom vazduhu da uđe pri vrhu prozora. Prozor ostaje zatvoren, a filter koji se može čistiti će obezbediti da vam insekti i prašina ne smetaju, te se na jednostavan način možete rešiti pare, vlage i kuhinjskih mirisa.

Za razliku od običnih krovnih PVC prozora, vodonepropusni poliuretanski sloj Velux krovnog prozora GLU 0055 Standard Plus, za koji nije potrebno dodatno održavanje, izliven je iz jednog dela. Ovo čini krilo prozora otpornim na vlagu i prašinu i osigurava glatke uglove, na kojima se ne zadržava prašina, prljavština i vlaga jer ne postoje spojevi. Održavanje nije potrebno, samo je preporučljivo povremeno obrisati prozor. Za čišćenje spoljnog stakla treba zarotirati prozor za 180° i fiksirati rezu kako biste imali obe ruke slobodne.

Za dodatni mir i sigurnost Velux krovnog prozora GLU 0055 Standard Plus tu je laminirano unutrašnje staklo koje se ni pri jakom udaru neće razbiti u sitne parčiće i rasuti se.

Megaplast uz krovne prozore Velux nudi i kompletan sistem za sigurnu ugradnju, ali i elegantna i funkcionalna rešenja za zaštitu od toplote i viška sunčevog svetla.

Krovni Prozor Velux GLU

Protok vazduha (Norm EN 1026)Klasa 4
Uw = koeficijenat toplotne propustljivosti za ceo prozor (W/m²K)1.3
Zvučna izolacija (Norm EN 717-1)32 dB
Oznaka stakla55
Vrsta staklaDuplo
Vrsta punjenja između staklaArgon
Klasifikacija unutrašnjeg laminiranog stakla pri udaru (Norm EN 356)P2A
Klasifikacija unutrašnjeg laminiranog stakla protiv mehaničkog udara (Norm EN 12600)1B1
Koeficienat toplotne propustljivosti stakla (Norm EN 673)1.1
Ukupna propustljivost sunčeve svetlosti (Norm EN 410)0.63
Svetlosna propustljivost (Norm EN 410)0.80
Propustljivost UV svetlosti (Norm EN 410)0.05
Premaz za nisku emisijuDa
  • star star star star star
  • star star star star star
  • star star star star star

Nemojte propustiti
SLEDEĆU AKCIJU ILI PROMOCIJU

Newsletter signup

Please wait...

Uspešno ste se prijavili!

NAŠI
Saradnici
Loading...
Send this to a friend