Krediti

Krovni Prozor Velux GZL

Da vam zvezde budu bliže!

Ukoliko želite da pustite više svetla u vaše potkrovlje, a parapetni zid je nizak (do 90 cm visine) preporučuje se ugradnja krovnih prozora sa gornjim upravljanjem. Odlično rešenje u tom slučaju predstavlja Velux krovni prozor Standard GZL 1050 sa gornjim upravljanjem koji ima elegantnu ručku za otvaranje sa novim dizajnom koja omogućava lagano zatvarnje i otvaranje jednom rukom. Gornje upravljanje omogućuje jednostavno rukovanje prozorom, čak i kad je nameštaj smešten odmah ispod njega, pružajući vam neometan pogled i kad sedite ili stojite jer prozor ugrađen nisko zbog visine parapeta.

Velux krovni prozor u standard opremi ima integrisanu ventilaciju i filter za prašinu insekte što omogućava da se prostor provetrava čak i kada niste kod kuće ili spavate. Da biste omogućili ovaj tip ventilacije, treba je da jednom povučete ventilacioni preklop i on će omogućiti svežem, filtriranom vazduhu da uđe pri vrhu prozora, čak i kada je prozor zatvoren, a da ne morate brinuti o prašini i insektima.

Velux krovni prozor GZL 1050 sa spoljne strane ima ugrađeno kaljeno staklo koje je otpornije na udarce što je posebno važno u slučaju grada ili obilnih snežnih padavina. A čak i ako dođe do pucanja ovog stakla, ono se rasipa u sitnim delovima čime se smanjuje rizik od povređivanja.

Poseban sistem za gornje upravljanje je projektovan da prozor izgleda moderno i elegantno, a da istovremeno bude i jednostavan za održavanje. Za pranje spoljašnjeg stakla dovoljno je da se prozor zarotira za 180° i da se reza fiksira kako biste imali obe ruke slobodne.

Megaplast uz krovne prozore Velux nudi i kompletan sistem za sigurnu ugradnju, ali i elegantna i funkcionalna rešenja za zaštitu od toplote i viška sunčevog svetla.

Krovni Prozor Velux GZL

Protok vazduha (Norm EN 1026)Klasa 3
Uw = koeficijenat toplotne propustljivosti za ceo prozor (W/m²K)1.4
Zvučna izolacija (Norm EN 717-1)29 dB
Oznaka stakla50
Vrsta staklaDuplo
Vrsta punjenja između staklaArgon
Klasifikacija unutrašnjeg laminiranog stakla pri udaru (Norm EN 356)-
Klasifikacija unutrašnjeg laminiranog stakla protiv mehaničkog udara (Norm EN 12600)-
Koeficienat toplotne propustljivosti stakla (Norm EN 673)1.1
Ukupna propustljivost sunčeve svetlosti (Norm EN 410)0.66
Svetlosna propustljivost (Norm EN 410)0.80
Propustljivost UV svetlosti (Norm EN 410)0.32
Premaz za nisku emisijuDa
  • star star star star star
  • star star star star star
  • star star star star star

Nemojte propustiti
SLEDEĆU AKCIJU ILI PROMOCIJU

Newsletter signup

Please wait...

Uspešno ste se prijavili!

NAŠI
Saradnici
Loading...
Send this to a friend