Krediti

Krovni Prozor Velux GZL

Da vam zvezde budu bliže!

Ukoliko želite da pustite više svetla u vaše potkrovlje, a parapetni zid je nizak (do 90 cm visine) preporučuje se ugradnja krovnih prozora sa gornjim upravljanjem. Odlično rešenje u tom slučaju predstavlja Velux krovni prozor Standard GZL 1050 sa gornjim upravljanjem koji ima elegantnu ručku za otvaranje sa novim dizajnom koja omogućava lagano zatvarnje i otvaranje jednom rukom. Gornje upravljanje omogućuje jednostavno rukovanje prozorom, čak i kad je nameštaj smešten odmah ispod njega, pružajući vam neometan pogled i kad sedite ili stojite jer prozor ugrađen nisko zbog visine parapeta.

Velux krovni prozor u standard opremi ima integrisanu ventilaciju i filter za prašinu insekte što omogućava da se prostor provetrava čak i kada niste kod kuće ili spavate. Da biste omogućili ovaj tip ventilacije, treba je da jednom povučete ventilacioni preklop i on će omogućiti svežem, filtriranom vazduhu da uđe pri vrhu prozora, čak i kada je prozor zatvoren, a da ne morate brinuti o prašini i insektima.

Velux krovni prozor GZL 1050 sa spoljne strane ima ugrađeno kaljeno staklo koje je otpornije na udarce što je posebno važno u slučaju grada ili obilnih snežnih padavina. A čak i ako dođe do pucanja ovog stakla, ono se rasipa u sitnim delovima čime se smanjuje rizik od povređivanja.

Poseban sistem za gornje upravljanje je projektovan da prozor izgleda moderno i elegantno, a da istovremeno bude i jednostavan za održavanje. Za pranje spoljašnjeg stakla dovoljno je da se prozor zarotira za 180° i da se reza fiksira kako biste imali obe ruke slobodne.

Megaplast uz krovne prozore Velux nudi i kompletan sistem za sigurnu ugradnju, ali i elegantna i funkcionalna rešenja za zaštitu od toplote i viška sunčevog svetla.

Krovni Prozor Velux GZL

Protok vazduha (Norm EN 1026) Klasa 3
Uw = koeficijenat toplotne propustljivosti za ceo prozor (W/m²K) 1.4
Zvučna izolacija (Norm EN 717-1) 29 dB
Oznaka stakla 50
Vrsta stakla Duplo
Vrsta punjenja između stakla Argon
Klasifikacija unutrašnjeg laminiranog stakla pri udaru (Norm EN 356) -
Klasifikacija unutrašnjeg laminiranog stakla protiv mehaničkog udara (Norm EN 12600) -
Koeficienat toplotne propustljivosti stakla (Norm EN 673) 1.1
Ukupna propustljivost sunčeve svetlosti (Norm EN 410) 0.66
Svetlosna propustljivost (Norm EN 410) 0.80
Propustljivost UV svetlosti (Norm EN 410) 0.32
Premaz za nisku emisiju Da
  • star star star star star
  • star star star star star
  • star star star star star
Nemojte propustiti
SLEDEĆU AKCIJU ILI PROMOCIJU
NAŠI
Saradnici
Loading...

Send this to a friend