Krediti

PVC Ulazna Vrata Synego

PVC sistem profila koji su postavili nove standarde u proizvodnji vrata.

Dugogodišnje inženjersko iskustvo i napredne tehnologije načinili su Megaplast Synego ulazna vrata za čak 50% boljim i energetski efikasnijim od uobičajenih vrata na tržištu. Ulazna vrata koja se izrađuju od Synego profila nude najrazličitiji spektar oblika i do 220 boja za dekorativne panele, kako bi vaš ukus mogao da dođe do izražaja. Vrhunska obrada površine (HDF tehnologijom – High Definition Finishing) garantuje ulazna vrata čiji je kvalitet bez premca, koja imaju neverovatan sjaj, a njihova površina je zaštićena od nečistoća što ih čini veoma jednostavnim za čišćenje i održavanje. Megaplast Synego ulazna vrata udružuju vrhunski dizajn sa funkcionalnošću, a na njima je moguće primeniti moderne aplikacije od nerđajućeg čelika ili se mogu izvesti tradicionalne podele prečkama, različite kosine, zaobljenja, rozete i drugi ornamenti. Za dodatno davanje ličnog pečata tu su završni detalji poput kvaka, zvekira ili otvora za poštu.

Sa Megaplast Synego ulaznim vratima toplotna izolacija je veća za 50% od standardnih vrata pa su gotovo besprekorna u pogledu energetske efikasnosti i ušteda za grejanje i hlađenje u kućnom budžetu, jer zimi zadržavaju toplotu u objektu, a leti napolju.

Megaplast Synego ulazna vrata imaju elegantni visoki štok sa sedam komora i srednjim dihtungom i krilom sa šest komora koji obezbeđuju gotovo potpunu zvučnu izolaciju, kao i savršenu tišinu u prostoru za stanovanje, što ga čini utočištem od neizbežne buke karakteristične za moderno stanovanje, i u urbanim i u ruralnim sredinama. Megaplast Synego ulazna vrata umanjuju čak 22 puta više buku od prosečnih vrata.

Megaplast Synego ulazna vrata se mogu izrađivati kao jednokrilna ili dvokrilna, sa otvaranjem prema unutra ili napolje. Veliku stabilnost garantuje čelično ojačanje velike zapremine, te ova vrata imaju posebno dobru krutost na silu vetra, a HDF završna obrada ih dodatno štiti od kiše.

Zbog svoje strukture, Megaplast Synego ulazna vrata izuzetno povećavaju osećaj prijatnosti, ali još više sigurnosti, jer nude i do 10 puta bolju protivprovalnu zaštitu u poređenju sa vratima bez zaštite od provala. Specijalni aluminijumski prag sa termoprekidom omogućava dobru izolaciju i u zoni praga, a doprinosi i stanovanju bez prepreka, što je posebno važno za osobe sa posebnim potrebama. Moguća je ugradnja nadsvetla.

Megaplast Synego PVC stolarija je održiva i predstavlja odgovorni doprinos zaštiti životne sredine.

PVC Ulazna Vrata Synego

ŠtokVisoki 76mm
KriloStandardno 54mm
BojaBela / dekor *
IspunaDekorativni paneli
OkovMaco
RučicaRehau Linea Design Secustik ®, bela
MontažaKlasična montaža
Garancija10 godina
PlaćanjeGotovina / kredit
ServisBesplatan kontrolni servis x 1
  • Garancija 10 Godina
  • Gotovina / Kredit
  • Besplatan Kontrolni Servis x 1
  • Sertifikati
  • star star star star star
  • star star star star star
  • star star star star star

Nemojte propustiti
SLEDEĆU AKCIJU ILI PROMOCIJU

Newsletter signup

Please wait...

Uspešno ste se prijavili!

NAŠI
Saradnici
Loading...
Send this to a friend