Krediti
Unutrašnja Roletna

Unutrašnje Roletne Velux Siesta

Potpuno zamračenje u svako doba dana.

Roletne Velux Siesta su dizajnirane da potpuno zamrače prostor uz pomoć Oeko-Tex® sertifikovane svetlonepropusne tkanine u kombinaciji sa aluminijumskim vođicama ofarbanim u crno sa unutrašnje strane za eliminaciju refleksije. Upravljanje ovim Roletnama je izuzetno jednostavno, može biti ručno, elektronsko ili solarno, i omogućava pozicioniranje u bilo kom položaju.
Proizvode se u 24 moderne boje i dezena od kojih su tri standardne (bela, bež i teget).

Disney & Velux Dream Collection

Za najmlađe i mlade duhom.

Nova Disney & Velux Dream Collection Siesta Roletni inspirisana je Diznijevim junacima uz koje su stasavale i stasavaju brojne generacije, a namenjena je potpunom zamračenju prostorija. Omiljeni junaci koji se pojavljuju na 12 dezena, praviće vašim mališanima društvo dok tonu u zdrav i miran san. Tkanina ne sadrži štetne hemikalije i ima Oeko-Tex® sertifikat.

Star Wars & Velux Galactic Night Collection – Novo!

Za putnike u druge galaksije.

Star Wars & Velux Galactic Night Collection Siesta Roletne obezbeđuju totalno zamračenje. Ova kolekcija inspirisana Ratovima zvezda namenjena je aktivnim malim sanjarima kojima takođe treba zdrav i miran san i preporučuje se za dečje i spavaće sobe. Kolekcija se sastoji od 4 dezena, a roletne ne sadrže nikakave štetne materije. Roletne su na ručno upravljanje i njima se veoma lako upravlja pomoću bočnih vođica, a i montaža je vrlo jednostavna.

Nemojte propustiti
SLEDEĆU AKCIJU ILI PROMOCIJU

Newsletter signup

Please wait...

Uspešno ste se prijavili!

NAŠI
Saradnici
Loading...
Send this to a friend