Krediti
Krovni prozor GGL

Krovni Prozor Velux Integra

Krovni prozori za vrhunsku udobnost!

Krovni prozor Velux Integra je besprekorno rešenje ako želite vrhunsku udobnost u rukovanju krovnim prozorima. Ovaj prozor dolazi sa potpuno novim daljinskim upravljačem sa ekranom osetljivim na dodir, tako da možete da kontrolišete i prozor i dodatne proizvode – kao što su unutrašnje roletne, tende i spoljašnje roletne – iz bilo kog mesta u kući. Dostupan je u obe verzije – na električno i solarno upravljanje – i predstavlja ultimativni krovni prozor za ugradnje van domašaja ili kada je potrebna dodatna udobnost.

Krovni prozor Velux Integra omogućava da izaberite jedan od unapred definisanih inteligentnih programa za automatsko upravljanje vašim prozorom i dodatnim proizvodima. Oni obezbeđuju dodatne bezbednosne programe kao što su: režim godišnjeg odmora, koji čini da izgleda kao da ste kod kuće dok niste tu i režim napuštanja doma, koji zaključava vaše prozore kada izađete iz kuće. Ovaj sistem pruža i različite pogodnosti kada je reč o ventilaciji i proizvodima za zaštitu od sunca i toplote.

Ugrađen senzor za kišu osigurava da se prozor automatski zatvara sa prvim kapima kiše.

Rukovanje krovnim prozorom Velux Integra je izuzetno jednostavno. Otvaranjem i zatvaranjem vašeg prozora, unutrašnjih i spoljašnjih roletni i spoljašnjih tendi upravlja se daljinskim upravljačem KLR 200, koji može da se montira na zid, a pušta dnevnu svetlost i svež vazduh u vaš dom na dodir ekrana. Pored toga, možete da izaberete iz palete unapred definisanih programa onaj koji vam najviše odgovara i da dozvolite Velux Integra® inteligentnom sistemu da brine o svemu.

Megaplast uz krovne prozore Velux nudi i kompletan sistem za sigurnu ugradnju, ali i elegantna i funkcionalna rešenja za zaštitu od toplote i viška sunčevog svetla.

Krovni Prozor Velux Integra

Protok vazduha (Norm EN 1026)Klasa 4
Uw = koeficijenat toplotne propustljivosti za ceo prozor (W/m²K)1.2
Zvučna izolacija (Norm EN 717-1)37 dB
Oznaka stakla60
Vrsta staklaDuplo
Vrsta punjenja između staklaArgon
Klasifikacija unutrašnjeg laminiranog stakla pri udaru (Norm EN 356)P2A
Klasifikacija unutrašnjeg laminiranog stakla protiv mehaničkog udara (Norm EN 12600)1B1
Koeficienat toplotne propustljivosti stakla (Norm EN 673)1.0
Ukupna propustljivost sunčeve svetlosti (Norm EN 410)0.30
Svetlosna propustljivost (Norm EN 410)0.61
Propustljivost UV svetlosti (Norm EN 410)0.05
Premaz za nisku emisijuDa

Dostupne boje:

  • star star star star star
  • star star star star star
  • star star star star star

Nemojte propustiti
SLEDEĆU AKCIJU ILI PROMOCIJU

Newsletter signup

Please wait...

Uspešno ste se prijavili!

NAŠI
Saradnici
Loading...
Send this to a friend