Krediti
Roletne za PVC prozore

PVC Roletna Premium

Vrhunski kvalitet i karakteristike.

Premium Roletne su visoko kvalitetne roletne koje pružaju maksimalnu zaštitu, udobnost i funkcionalnost. Savremeni dizajn, prilagodljivost i lakoća upravljanja podižu kulturu stanovanja i poslovanja na viši nivo. Podjednako se dobro uklapaju i oplemenjuju ne samo životni već i radni prostor.

Neki od razloga zašto da odaberete Premium Roletne :

Toplotna izolacija

Spuštene roletne predstavljaju odličan izolator jer stvaraju vazdušni prostor između prozora i spuštenog zastora što sprečava gubitak toplote i do 25%.

Zvučna izolacija

Zahvaljujući sistemu izolacije sa dodatnom folijom Premium roletne pružaju efikasnu zaštitu od buke IV klase.

Višestruka zaštita

Premium roletne pružaju višestruku zaštitu od sunca, prekomerne vrućine, insekata, alergenata ali i od provala. Osigurane su posebnim sistemom zaključavanja koji sprečavaju podizanje roletni i time pružaju dodatnu zaštitu imovine.

Otpornost na spoljašnje uticaje

Premim roletne izrađenje su od najkvalitetnijih materijala i otporne su na sve spoljašnje uticaje i elementarne nepogode.

Lako održavanje i upravljanje

Zahvaljujući savremenom sistemu proizvodnje ove roletne ne zahtevaju poseban postupak održavanja. Da bi zadržale prvobitni izgled i sjaj dovoljno ih je povremeno prebrisati vlažnom krpom.

Mogućnost ugradnje komarnika

Premium roletne imaju mogućnost ugradnje komarnika koje je integrisan u rolo kutiju i može se po potrebi lako i brzo zameniti.

Različite mogućnosti pogona

Za rukovanje Premium roletnama stoje vam na raspolaganju dve vrste pogona, pomoću gurtne i elektromotora. Rukovanje je jednostavno i lako i pruža maksimalan komfor.

Visok kvalitet stanovanja

Premium roletne zahvaljujući modernom dizajnu, vrhunskim karakteristikama i prednostima pružaju visok kvalitet stanovanja. Odličan su izbor i za poslovni prostor i omogućavaju prijatan ambijent za rad i poslovne dogovore.

Ovaj sistem roletni ispunjava sve normative vezane za termoizolacione zahteve i time povećava vrednost izgrađenih objekata.

Megaplast Premium Roletne se mogu ugrađivati sa svim sistemima PVC prozora : Ecosol, Synego i Geneo. Dostupna je u beloj boji ili dekorima drveta. Možete birati između PVC lamele ili ALU lamele punjene poliuretanom.

Napomena
Premium Roletne su sistemske roletne i ne mogu se naknadno ugrađivati, a prilagođene samo sistemima Megaplast PVC i ALU prozora i vrata.

PVC Roletna Premium

KutijaPVC | h 195mm | b 215mm
LamelePVC / ALU Punjene Poliuretanom
BojaBela / Dekori
MehanizamGurtna / Motor
OpremaIntegrisani Rolo Komarnik
PlaćanjeGotovina / Kredit
  • star star star star star
  • star star star star star
  • star star star star star

Nemojte propustiti
SLEDEĆU AKCIJU ILI PROMOCIJU

Newsletter signup

Please wait...

Uspešno ste se prijavili!

NAŠI
Saradnici
Loading...
Send this to a friend