Krediti

PVC Roletna Classic

Korisne, lepe i sigurne.

Roletne su najkorisnija dodatna oprema za prozore i balkonska vrata. Pružaju potpunu privatnost, zaštitu od sunca, toplote i neželjenih insekata. Megaplast Classic roletne se izrađuju od najkvalitetnijih materijala i pružaju maksimalan komfor i zaštitu.

Pomoću roletni možete kontrolisati količinu svetlosti u prostoru i ujedno se zaštiti od neželjene buke i pogleda. Dakle, roletne su podjednako korisne u svim godišnjim dobima.

Zimi štede energiju, a leti štite od prekomerne vrućine. Naime, spuštene roletne stvaraju vazdušni prostor između prozora i roletni koji funkcioniše kao odličan izolator i smanjuje gubitak toplote u hladnim danima.

Classic Roletne sprečavaju i ulazak štetnih alergenata a istovremeno omogućavaju cirkulaciju svežeg vazduha i provetrenost prostora.

Takođe, pružaju i dodatnu zaštitu od provala i drugih neželjenih radnji. Zahvaljujući integrisanom osiguraču protiv podizanja roletni, spuštene roletne pružaju povećanu sigurnost i zaštitu.

Classic Roletne se lako održavaju. Dovoljno ih je samo periodično prebrisati vlažnom krpom. Zahvaljujući svojim brojnim prednostima ugradnja roletni predstavlja isplativu investiciju.

Megaplast Classic Roletne se mogu ugrađivati sa svim sistemima PVC prozora : Ecosol, Synego i Geneo. Dostupna je u samo beloj boji. Možete birati između PVC lamele ili ALU lamele punjene poliuretanom.

Napomena
Classic Roletne su sistemske roletne i ne mogu se naknadno ugrađivati, a prilagođene samo sistemima Megaplast PVC i ALU prozora i vrata.

PVC Roletna Classic

KutijaPVC | h 190mm | b 203mm
LamelePVC / ALU Punjene Poliuretanom
BojaBela
MehanizamGurtna
PlaćanjeGotovina / Kredit
  • star star star star star
  • star star star star star
  • star star star star star

Nemojte propustiti
SLEDEĆU AKCIJU ILI PROMOCIJU

Newsletter signup

Please wait...

Uspešno ste se prijavili!

NAŠI
Saradnici
Loading...
Send this to a friend