Krediti
ALU prozor Imperial

ALU Balkonska Vrata Imperial

Balkonska vrata za vezu s prirodom!

Megaplast aluminijumska balkonska vrata Imperial su mudar izbor za sve koji žele laku i čvrstu aluminijumsku stolariju u želji da naprave jednostavnu vezu s okolinom, a uz odličan odnos cene i kvaliteta. Ova balkonska vrata se vrlo lepo kombinuju sa alumijumskim prozorima od istovetnih Aliplast Imperial profila, čime se postiže skladnost u izgledu. Veliki izbor boja (bela, eloks, RAL) pruža mogućnost za brojne dizajnerske varijante u eksterijeru i enterijeru. Sigurnost koju nude ova vrata je maksimalna zbog mogućnosti ugradnje brava sa više tačaka bravljenja.

Megaplast aluminijumska balkonska vrata Imperial imaju fini trokomorni štok i krilo širok 60 mm uz ravnu ili zaobljenu liniju profila. Površinska zaštita se ostvaruje plastifikacijom ili eloksažom, a održavanje je krajnje jednostavno. Ugrađeni termo prekid čuva toplotu u vašem prostoru u opciji sa dvoslojnim flot ili niskoemisionim staklom sa argonom, a buka od čak 42 dB ostaje napolju.

Opremi Megaplast aluminijumskih balkonskih vrata Imperial pripada i šnaper za pritvaranje vrata i spolja, ako zatreba. Vrata se, kao i odgovarajući Imperial prozori mogu kipovati, a mogu se izrađivati da budu dvokrilna. Na poseban zahtev, balkonska vrata Imperial mogu se izraditi sa tzv. „T kontra-krilom“ za otvaranje ka spolja, jer je uobičajeno da se otvaraju na unutra.

Ukoliko se Megaplast aluminijumska balkonska vrata Imperial nalaze u prizemlju ili u prostoru sa relativno slobodnim pristupom, za dodatni osećaj sigurnosti u njih se može se ugraditi i zaključavajući okov, odnosno obostrana ručica sa cilindrom za zaključavanje i spolja i iznutra.

Za Megaplast aluminijumska balkonska vrata Imperial garancija je 10 godina.

ALU Balkonska Vrata Imperial

ŠtokAliplast | 3 Komore | h 66mm | b 60mm
KriloAliplast | 3 Komora | h 43mm | b 67mm
BojaBela / Elox / RAL boje
StakloDvoslojno Flot / Niskoemisiono sa Argonom
OkovMaco
RučicaMaco
MontažaKlasična Montaža
Garancija10 Godina
PlaćanjeGotovina / Kredit
  • star star star star star
  • star star star star star
  • star star star star star

Nemojte propustiti
SLEDEĆU AKCIJU ILI PROMOCIJU

Newsletter signup

Please wait...

Uspešno ste se prijavili!

NAŠI
Saradnici
Loading...
Send this to a friend