Krediti

Set za Održavanje PVC Stolarije

Za blistavi sjaj i funkcionalnost.

PVC stolarija će dugotrajno zadržati svoju lepotu i funkcionalnost ukoliko se održava na pravilan način. Pored brige o staklenim površinama, takođe treba voditi računa o održavanju okova i dihtunga i izbegavati primenu agresivnih sredstava za čišćenje i grubih predmeta.

Set za Održavanje PVC Stolarije sadrži sve što je potrebno za pravilnu negu i zaštitu PVC prozora, vrata, roletni i njihovih mehanizama. Sastoji se od sredstva za čišćenje, ulja za podmazivanje okova, maramice za održavanje diht gume i krpe za čišćenje.

Sredstvo za čišćenje PVC stolarije

Sredstvo za čišćenje PVC stolarije efikasno neguje i čisti sve zaprljane površine. Ne sadrži razređivače, PH je neutralno i ima antibakterijsko dejstvo čime pruža dodatnu sigurnost i zaštitu. Ne ostavlja tragove od čišćenja, pruža blistavi sjaj, neguje i održava boju PVC okvira.

Ulje za podmazivanje okova

Ulje za podmazivanje se koristi za servisiranje okova i dihtunga. Omogućava zaštitu od rđe i pravilno funkcionisanje svih pokretnih delova. Dovoljno je periodično naneti nekoliko kapi ulja na mehanizam i time sačuvati njihovu funkcionalnost i pokretljivost.

Maramice za održavanje diht gume

Maramica za održavanje diht gume održava njenu elastičnost i funkcionalnost. Koristi se tako što se jednom u 6 meseci maramicom podmažu svi gumeni delovi okvira. Time se sprečava zaptivanje gume tokom letnjih meseci odnosno smrzavanje tokom zimskih meseci.

Krpa za čišćenje

Krpa za čišćenje PVC stolarije napravljena je od najkvalitetnijeg materijala, ne ostavlja tragove nakon čišćenja i lako se održava. Nakon upotrebe dovoljno je da se opere u toploj vodi. Pogodna je za višestruko korišćenje.

Set za Održavanje PVC Stolarije

Sredstvo za Čišćenje100 ml
Ulje za Podmazivanje Okova30 ml
Maramice za Održavanje Gume3 kom
Krpa1 kom

Nemojte propustiti
SLEDEĆU AKCIJU ILI PROMOCIJU

Newsletter signup

Please wait...

Uspešno ste se prijavili!

NAŠI
Saradnici
Loading...
Send this to a friend