PVC Prozori Premium

Besplatni stručni saveti

Besplatna dostava

Besplatna ugradnja

Dokazan kvalitet

Ušteda energije

Garancija 10 godina

Akcija „U Susret Zimi“ se nastavlja!

Akcija “U Susret Zimi” još malo do kraja!

 

Zbog velikog interesovanja akcija “U Susret Zimi” se nastavlja!
Megaplast Vam na sve pakete Premium prozora daruje do 10% popusta za gotovinsko plaćanje i pruža mogućnost da do 01.06.2019. godine sami odredite željeni termin ugradnje svojih novih prozora i vrata.

 

U toku akcije “U Susret Zimi” možete ostvariti sledeće pogodnosti:

5% popusta na vrednost kupovine do 1000€

7% popusta na vrednost kupovine od 1000-3000€

10% popusta na vrednost kupovine iznad 3000€

 

Iskoristite jedinstvenu priliku da sebi i svojoj porodici uz Megaplast energetski efikasne prozore i vrata, čiji je kvalitet dokazan na međunarodnom institutu IFT Rosenheim, omogućite kvalitetnije uslove za život i rad. Vaši novi prozori će u toku akcije biti proizvedeni i ugrađeni već za 10 dana! Ugradnja će trajati svega nekoliko sati, jer koristimo specijalne materijale za ugradnju pri niskim temperaturama.

Nakon toga će ostati samo da uživate u svom toplom domu i Vašim novim prozorima.
Odmah po ugradnji energetski efikasnih prozora i vrata počećete da štedite čak do 76% utrošene energije za grejanje Vašeg doma, a zvučnu izolaciju i protivprovalnu zaštitu podićićete na zavidan nivo.

Budite i Vi jedan od naših mnogobrojnih zadovoljnih klijenata koji su nam ukazali poverenje.

 

Akcija traje do 01.03.2019.

KNJIGA
Utisaka

Izuzetno smo zadovoljni Vašom uslugom. Od samog početka prezentovanja Vaših proizvoda, do samog kraja, tj. kvalitetne i u dogovorenom roku ugradnje. Stručno osoblje koje kvalitetno, brzo i efikasno vrši pregled i servis. Svaka Vam čast! Samo tako nastavite, a zadovoljan klijent je najbolja reklama! Hvala Vam što ste nam ulepšali deo Života!

Sanja Janka
Novi Sad

Saradnja vrhunska, a takav je i proizvod. Profesionalno ponašanje svih zaposlenih.

Marko Marković
Novi Beograd

Majstori su izvrsni, efikasni i jako ljubazni! Usluga izuzetno kvalitetna, od ugovaranja, merenja do ugradnje. Nemam ni jednu primedbu. Izvrsno!

Pecikoza Mirjana
Beograd

Momci, koji su radili izvođačke radove su profesionalci. Od ulaska u zgradu, sami izvođački radovi, odlazak, za svaku preporuku. Preporuka za sve, zadovoljstvo je bilo sarađivati sa timom Megaplast.

Ivana Sovilj
Novi Sad

Veoma sam zadovoljna poštovanjem vremena, dogovorom i radom Vaših radnika. Osoblje je super! Ljubazno, vredno, sa njima je svaki dogovor moguć. Imam samo reči hvale i želim Vam svako dobro.

Avdalović Brena
Niš

<3 <3 <3 Najbolji ste! Cmok!

Gordana Tekić
Novi Sad

Veoma sam zadovoljan proizvodom, uslugom i servisom. Proizvod je izuzetan i u odnosu na vreme pre ugradnje vidljivi su svi njegovi benefiti - stan je topliji (zimi) / hladniji (leti), a i lepše izgleda. Usluga i servis je na profesionalnom nivou. Serviseri su stručni, ljubazni i efikasni.

Golik Sanjin
Beograd

Zadovoljni smo uslugom, kvalitetom i ljubaznošću Vašeg osoblja. Stolarija je ispunila sva naša očekivanja.

STEM d.o.o.
Novi Sad

Izuzetno prijatni radnici, tačni, predusretljivi. Jako lepa saradnja sa licima sa kojima smo bili u kontaktu putem telefona. Izuzetno precizan rad i vizuelno jako lepo.

Radmila Živković
Novi Sad

Veoma smo zadovoljni, kako samim prozorima, tako i profesionalnom uslugom kompletnog osoblja Megplasta! Hvala

Rus Branislav
Sombor

Od merenja do montaže sve je bilo odlično. Ekipa je bila odgovorna i mi smo potpuno zadovoljni. Preporučili bismo firmu Megaplast svima.

Katarina Ostojić
Novi Sad

Momci koji su ugrađivali prozore su veoma profesionalno, stručno i pedantno odradili svoj posao. Megaplast firmu bih najtoplije preporučio svima.

Florijan Balaž
Subotica

Jako smo zadovoljni profesionalizmom i tačnošću ekipe, koja je uz to bila vesela i raspoložena :). Sve pohvale za momke i Megaplast ekipu.

Rus Branislav
Sombor

Profesionalni i kvalitetni. Uz prozor ugrađujete i poverenje.

Jelena Sretkov
Novi Sad

Drugi put ih pozivam zbog odlične saradnje (dva različita posla). Ugovarači, izvođači i momci za ugradnju 5.

Marica Tapavica
Beograd

Ne može bolje!

Smiljka Kukin
Kragujevac

Drago nam je da postoji firma koja na profsionalan način obavlja svoj posao. Želim Vam puno uspeha u daljem radu.

Olja Dukić
Beograd

Jako profesionalni i uslužni. Jedini majstori/posao na koji nismo imali primedbe nakon renoviranja stana i u toku samog posla. Sve što je dogovoreno je ispoštovano. Hvala.

Vuk Tomčić
Novi Sad

Preporuka za angažovanje “Megaplast”-a od strane prijatelja je pun pogodak! U potpunosti sam zadovoljan kvalitetom prozora i profesionalnom uslugom radnika.

Dragan Narančić
Novi Sad

Prosto neverovatno da postoji ovakva firma u zemlji Srbiji. Kad sam čuo da ćete doći da proverite funkcionisanje prozora i vrata, mislio sam da je skrivena kamera. Savršeno! Svaka Vam čast! Posle ovoga radimo prozore i u stanu.

Marinko Šudić
Petrovaradin
Nemojte propustiti
SLEDEĆU AKCIJU ILI PROMOCIJU
NAŠI
Saradnici
Loading...

Send this to a friend